Билтени – извештаји

2023:

Билтен – Смедерево 2023
Извештај – Пољска 2023
Извештај – Словенија 2023
Извештај – Црна Гора 2023
Билтен – Италија 2023
Билтен – Шабац 2023

2022:

Билтен – Меморијални турнир Лука Андрашић 2022
Билтен – екипно државно првенство 2022
Билтен – Шабац 2022

2021:

Билтен – екипно државно првенство 2021
Билтен – 16. појединачно државно првенство 2021
Билтен – Меморијални турнир Лука Андрашић 2021
Билтен – Смедерево 2021

2020:

Билтен – 15. појединачно државно првенство 2020
Билтен – екипно државно првенство 2020
Билтен – 2. Меморијални турнир Лука Андрашић 2020 

2019:

Билтен – Чачак 2019
Билтен – Турнир пријатељства 2019
Билтен – 14. појединачно државно првенство 2019
Билтен – 1. Меморијални турнир Лука Андрашић 2019
Билтен – Београд 2019
Билтен – Смедерево 2019
Билтен – Шабац 2019

2018:

Билтен – Смедерево 2018
Билтен – Ниш 2018
Билтен – Шабац 2018
Билтен – Екипно државно првенство 2018 – коначни
Билтен – 13. појединачно државно првенство
Билтен – Чачак 2018

2017:

Билтен – Крагујевац 2017
Билтен – Шабац 2017

Билтен – Трофеј Наис 2017

1. Билтен – Екипно првенство Србије 2017

2016:

1. Билтен – Екипно првенство Србије 2016
1. Билтен – Појединачно првенство Србије 2016