Осам медаља за Србију на Европском првенству

      Коментари су искључени на Осам медаља за Србију на Европском првенству

Репрезентација Србије у стоном тенису за особе са инвалидитетом на Европском првенству које се одржава у Енглеској у граду Шефилду остварила је сјајне резултате.

Освојено је ОСАМ медаља.

У појединачној конкуренцији златну медаљу освојила је Борислава Перић Ранковић у конкуренцији жене колица категорија ТТ 4-5, Ана Првуловић освојила је сребрну медаљу у конкуренцији жене колица категорија ТТ 2 и бронзану медаљу освојио је Митар Паликућа у конкуренцији мушкарци колица категорија ТТ 5.

У конкуренцији дубл жене колица ВД 5-10 Борислава Перић Ранковић и Нада Матић освојиле су сребрну медаљу, дубл мушки колица у категорији МД 8 Митар Паликућа и Младен Ћирић бронзану медаљу, микс дубл колица у категорији ХД 4 Ана Првуловић и Горан Перлић бронзану медаљу, микс дубл колица у категорији ХД 7 Борислава Перић Ранковић и Младен Ћирић сребрну медаљу и у микс дублу колица у категорији ХД 10 Нада Матић и Митар Паликућа златну медаљу.

Све честитке играчима и тренерима на освојеним медаљама, као и осталим учесницима на оствареним резултатима на Европском првенству!